Άρθρα
 

Επισκεφθείτε σημαντικά πολιτιστικά κέντρα στην Αθήνα


Με το Athens Avenue Hotel ως αφετηρία, μπορείτε να εξερευνήσετε την Αθήνα και να επισκεφθείτε μερικά από τα καλύτερα πολιτιστικά κέντρα της πόλης που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο. Πρώτο μπορείτε να θαυμάσετε το ολοκαίνουργιο Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο που φιλοξενεί σημαντικές εκθέσεις και είναι ανοιχτό στους επισκέπτες που θέλουν να ανακαλύψουν το μοναδικό πολιτισμό της Αθήνα. Η μεγάλη του έκταση και οι πλήρως λειτουργικοί του χώροι, σας επιτρέπουν να απολαύσετε στο μέγιστο την επίσκεψή σας σε αυτό το υπερσύγχρονο πολιτιστικό κέντρο.
 
Το ίδρυμα Ωνάση είναι ένα ακόμη σημαντικό κέντρο πολιτισμού, το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού και προσφέρει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μερικές από τις σημαντικότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιδρύματος το καθιστούν ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για να απολαύσει κανείς μεγάλες θεατρικές παραστάσεις και εκθέσεις. Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης είναι ακόμη ένα εξαιρετικό πολιτιστικό κέντρο που πρέπει να επισκεφθείτε. Βρίσκεται στη γωνία της λεωφόρου Καλλιρρόης και της οδού Αμβροσίου Φραντζή, πολύ κοντά στο σταθμό Συγγρού-Φιξ του μετρό. Στο μουσείο θα βρείτε μερικά από τα ωραιότερα εκθέματα σύγχρονης τέχνης και πολιτισμού.
 
Η Αθήνα δεν είναι μόνο τόπος ιστορικής σημασίας, αλλά και ένας προορισμός γεμάτος πολιτιστικές εκδηλώσεις και εξαιρετικές εκθέσεις. Παρακολουθώντας κάποια από τις εκδηλώσεις στα προαναφερθέντα πολιτιστικά κέντρα, θα συνειδητοποιήσετε πως ο πολιτισμός στην πόλη ευημερεί. Επισκεφθείτε την Αθήνα και απολαύστε τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα και τις πιο αξιόλογες εκδηλώσεις στην πόλη όπου το σύγχρονο “παντρεύεται” με το κλασικό!
row 2
Ξενοδοχείο Athens Avenue
Λεωφόρος Συγγρού 182, Καλλιθέα, Αθήνα
Τηλ.: +30 2111095600
Fax: +30 2111095699
Τ.Κ.: 17671
Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο book@athensavenuehotel.gr
Επικοινωνήστε με τον γενικό διευθυντή στο manager@athensavenuehotel.gr
Για γενικές πληροφορίες επικοινωνήστε στο contact@athensavenuehotel.gr
 
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
facebook
pinterest
instagram
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
 
 
Booking Awards 2020
2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.9 Rated by Guests
Trip 2019
© 2020 Athens Avenue Hotel. All rights reserved. | Privacy Policy
ΜΗΤΕ : 0261K014A0339001