Άρθρα
 

Περπατώντας στην Πλάκα, τη γειτονιά των Θεών


Το κέντρο της Αθήνας είναι γεμάτο εκπλήξεις με σπουδαία ιστορικά αξιοθέατα και γραφικές γειτονιές. Στην καρδιά της πόλης βρίσκεται η Πλάκα, ένα ξεχωριστό μέρος με αρώματα και παραδοσιακές γεύσεις και μία από τις ομορφότερες γειτονιές της Αθήνας.
                                                                                                
Καθώς περπατάτε στα λιθόστρωτα δρομάκια της Πλάκας, θα μείνετε έκθαμβοι με τη θέα του επιβλητικού Παρθενώνα και θα θαυμάσετε τον χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς. Νιώστε τον καθαρό αέρα να γεμίζει τους πνεύμονές σας και απολαύστε ένα ελαφρύ σνακ ή ένα παραδοσιακό γεύμα σε ένα από τα εστιατόρια και τις ταβέρνες της περιοχής.
Η Πλάκα είναι μια από τις πιο παλιές περιοχές της Αθήνας η οποία έχει διατηρήσει τη μοναδικότητά της ανά τους αιώνες. Η αρχιτεκτονική των κτιρίων της περιοχής είναι σε νεοκλασικό στυλ και με έναν περίπατο μπορείτε να γνωρίσετε μερικές ιστορικές κατοικίες επιφανών ανθρώπων που έζησαν στην περιοχή. Η Πλάκα βρίσκεται δίπλα στο Μοναστηράκι και τη διάσημη υπαίθρια αγορά του και προσφέρεται για ατελείωτες περιπλανήσεις στις γοητευτικές γειτονιές και τα μαγαζιά, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τις πιο ιδιαίτερες τοπικές γεύσεις.
 
Όταν επισκεφτείτε την Αθήνα, πρέπει οπωσδήποτε να αφιερώσετε χρόνο για έναν χαλαρό περίπατο στην Πλάκα. Θα ενθουσιαστείτε με την ιδιαίτερη αισθητική και το υπέροχο περιβάλλον της. Ένα μέρος που φαίνεται να παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο, ενώ τα πάντα γύρω αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς. Αυτή είναι η μαγεία της Πλάκας!
Ξενοδοχείο Athens Avenue
Λεωφόρος Συγγρού 182, Καλλιθέα, Αθήνα
Τηλ.: +30 2111095600
Fax: +30 2111095699
Τ.Κ.: 17671
Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο book@athensavenuehotel.gr
Επικοινωνήστε με τον γενικό διευθυντή στο manager@athensavenuehotel.gr
Για γενικές πληροφορίες επικοινωνήστε στο contact@athensavenuehotel.gr
 
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
facebook
pinterest
instagram
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
 
 
Booking Awards 2020
2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.9 Rated by Guests
Trip 2019
© 2020 Athens Avenue Hotel. All rights reserved. | Privacy Policy
ΜΗΤΕ : 0261K014A0339001